Inschrijfformulier
AV Horror Winterlopen 2018/2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Welkom op het inschrijfformulier voor de Winterlopen van AV Horror.

Op 28 oktober, 2 december, 6 januari en 3 februari aanstaande worden weer de traditionele Winterlopen georganiseerd. Onze winterlopen staan bekend om de fraaie t-shirts en lekkere snert en chocolademelk na iedere loop!

Je kunt voor-inschrijven voor de laatste 3 Winterlopen tot en met 30 november. De kosten bedragen 11,00 voor leden van AV Horror en 15,00 voor niet-leden .Om voor de korting in aanmerking te komen dien je je lidmaaatschapsnummer in te vullen. Dit staat vermeld op je AU lidmaatschapspas.

Bij de na-inschrijving in het clubgebouw betaal je 13,00 (lid) / 17,00 (geen lid). De kosten voor eenmalige deelname aan een winterloop zijn 5,00 / 6,00 (excl. shirt).

Voorinschrijving voor de 3 resterende jeugd-Winterlopen bedraagt 3,00 inclusief een fraai technisch loop t-shirt (Na inschrijving is 4,00). De jeugd loopt een ronde van 1,3 km.
De jeugd in de categorieen A, B en C en D(volgt)? junioren lopen de route 2 keer dus 2,6 km.

Met je startnummer kun je aan lle Winterlopen deelnemen. We maken dit jaar weer gebruik van elektronische tijdregistratie. Er zit een chip in je startnummer. Bewaar je startnummer dus goed voor lle lopen! Graag na de laatste Winterloop je startnummer weer inleveren i.v.m. hergebruik.

Het fraaie t-shirt (zolang de voorraad strekt) krijg je bij het afhalen van je startnummer. Daarnaast is er voor iedereen snert en voor de jeugd chocolademelk.

Er worden tijdens de winterlopen foto's van de deelnemers gemaakt en de uislagen worden op internet gepubliceerd. Door uw inschrijving geeft u toestemming voor deze publicaties.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl