Inschrijfformulier
Oudejaars Crossloop Vorden 29 december 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Beste Loper,

U kunt voorinschrijven tot en met 28 december 2018 18.00 uur of totdat het maximaal inschrijvingen per afstand is bereikt. Er is geen inschrijven op de dag zelf!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Tevens kunt u tijdens het inschrijven aangeven of u 2,00 euro wilt doneren aan onze beide goed doelen, namelijk zwembad in de Dennen en Runners Vorden.

Het zwembad in de Dennen ligt direct naast de start en finish van de Oudejaars Crossloop in Vorden. Het is een prachtig buiten zwembad en veel lopers die meedoen met de Oudejaars Crossloop Vorden maken er graag gebruik van. Het openlucht zwembad wordt grotendeels beheerd door vrijwilligers, moet rondkomen zonder enige vorm van subsidie en dat is niet makkelijk. Dit jaar willen wij daarom de opbrengst van de Oudejaars Crossloop in Vorden schenken aan zwembad in de Dennen. De opbrengst van de cross zal gebruikt worden voor de aanschaf van een 2e hands schrob zuigmachine om de dagelijks dweilklus sneller en makkelijk uit te kunnen voeren. Het is voor de medewerkers en vrijwilligers natuurlijk super om na een drukke dag op deze manier de vloeren te kunnen schoonmaken in plaats van met de hand. Tevens zal er een bijdrage gaan naar Runners Vorden voor het opleiden van trainers om lopers nog beter te kunnen begeleiden en om de hardloopsport in Vorden verder te stimuleren.

Inleveren chip
De tijdregistratie vindt plaats met een Ipaco-chip, die de deelnemers bij het ophalen van het startnummer ontvangen. Het gebruik van de chip is gratis, de chip moet na afloop weer worden ingeleverd. Bij het niet inleveren van de chip voor 6 januari 2019 machtigt u ons via deze inschrijving om eenmalig 10,- van uw rekening af te mogen schrijven.

Met vriendelijke groet,

Stichting Oudejaars Crossloop Vorden
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2018 www.inschrijven.nl