Inschrijfformulier
De Kaaisjouwer Run 13 januari 2019
Stap
1 van 6
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord

Nie nuilen, maar sjouwen! Stap één keer in voetstappen van de kaaisjouwers en doe mee aan De Kaaisjouwer Run! Bekijk de promovideo voor een impressie.

Info De Kaaisjouwer Run is een speciaal evenement ter ere van de kaaisjouwers. Kaaisjouwers, de arbeiders van weleer die de schepen in de haven aan het lossen en laden waren. Zij torsten zware goederen de stad in. Hard werken voor weinig geld. Deze armoedige ‘zakkendragers’ hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de welvaart van onze mooie stad. Zij verdienen een stukje erkenning met een prachtig beeld op de Waalkade. Daar gaan wij voor zorgen! En wij hebben jouw hulp nodig!
Stap één keer in voetstappen van de kaaisjouwers en doe mee aan De Kaaisjouwer Run!

Parcours De start/finish van De Kaaisjouwer Run vindt plaats in de Lindenberghaven, beter bekend als de Kaaij. Na een inspirerende warming-up ga je voor een uitdagende ronde vanaf de Waalkade naar de Grote Markt en weer terug. Een ronde van 2,5 kilometer, die je één, twee, drie of vier keer kunt afleggen. Je hebt dus de keuze uit 2,5 – 5 – 7,5 – 10 kilometer. Geheel in stijl van de Kaaisjouwers is dat met een jute zak van vijf of tien kilogram, die je gaat lossen op de Grote Markt. Deze zal je dus niet de gehele route meedragen.

Kosten De kosten bedragen € 20,-. De opbrengst van deze run gaat naar de totstandkoming van het beeld ‘De Kaaisjouwer’.

Organisatie De Kaaisjouwer Run is een initiatief van het Cultuurfonds Rijk van Nijmegen, City Bootcamp, Stichting 024 Sport en Agency X.

Je kunt voorinschrijven tot en met 11 januari 2019.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2018 www.inschrijven.nl