Inschrijfformulier
Marathon Amersfoort 18 juni 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Hartelijk welkom op de inschrijfpagina van de Marathon Amersfoort editie 2017.

Inschrijven is mogelijk t/m zondag 28 mei 2017, 12:00 uur. Jouw startnummer wordt verzonden naar het adres (in Nederland) dat je hebt opgegeven. Je voornaam wordt op het startnummer geprint.

Ben je woonachtig buiten Nederland maar maak je gebruik van dit Nederlandstalige inschrijfformulier? Dan wordt het startnummer niet toegezonden. Je kunt je startnummer dan ophalen op zaterdag 17 juni 2017 bij Run2Day, Grote Haag 129 te Amersfoort (10.00-17.00 uur), of op zondag 18 juni 2017 bij Zandfoort aan de Eem, Eemlaan 100 te Amersfoort (bij start/finish).

Zondag 18 juni Vaderdag! Loop als vader met je kind mee de 1.1 km of de 2.2 km! Je kind ontvangt een startnummer met zijn/haar voornaam. Vaders ontvangen een startnummer met daarop "vader van .... (naam kind). Vaders schrijven in op de MiniMarathon en betalen 7,50 voor deelname (inclusief medaille en vader/kind foto bij de fotostand op het Marathonplein).

Als je je inschrijft als estafetteteam of bedrijfsteam kun je bij de inschrijving direct de teamnaam invullen in het naamveld (voor- en achternaam). De startnummers voor het gehele team worden toegezonden aan het opgegeven adres.

Medaille met je finishtijd graveren
Op het Eemplein kun je je finishtijd op je medaille laten graveren door Winterman Sport. Vooraf reserveren en betalen van je gravering is bij voorinschrijving alleen mogelijk voor de 5 km, 10 km, 21 km en 42 km. Op vertoon van je startnummer wordt de gravering voor je uitgevoerd. Deelnemers van de MiniMarathons en 42 km Estafette kunnen het graveren uitsluitend ter plekke (PIN mogelijk) afrekenen ( 8,00 per medaille).

Help je mee met een kleine bijdrage ( 2,50 of 5,00) voor de inrichting van een kindvriendelijke operatieafdeling in het Meander MC en het Reanimatie Netwerk Amersfoort! Vink het bedrag naar keuze aan op het inschrijfformulier. Alle informatie vind je op www.marathonamersfoort.nl/goededoelen.

Let op!
Bij 6.500 deelnemers sluit de inschrijving,

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Vermeld bij je inschrijving ook een mobiel telefoonnummer waarmee de organisatie in geval van een calamiteit contact kan opnemen!

Inschrijfgelden worden niet gerestitueerd


Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl