Inschrijfformulier
Halve Marathon van Roosendaal 25 juni 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Welkom hardlopers en wandelaars,

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers met een Nederlands bank- of giro rekeningnummer. Heeft u dat niet, ga dan terug en kies het formulier voor Belgische deelnemers.

Betaling geschiedt door middel van een iDeal transactie.

De Cloetta Halve Marathon van Roosendaal maakt voor de tijdwaarneming gebruik van een eenmalig bruikbare chip op het startnummer. De chip is op de achterzijde van het startnummer bevestigd en registreert de starttijd en de finishtijd. De chip hoeft na afloop niet ingeleverd te worden. Wandelaars gebruiken geen startnummer.

De volgende richtlijnen gelden voor de voorinschrijving:
- Je kunt je voorinschrijven tot en met 23 juni 2017.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel. Maak je per ongeluk een fout in jouw gegevens, stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl zodat aanpassingen kunnen worden gemaakt.
- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op www.inschrijven.nl
- Bij inschrijving tot en met 3 juni 2017 krijg je een startnummer met jouw voornaam er op afgedrukt.
- Bij inschrijving tot en met 3 juni 2017 wordt het startnummer per post toegestuurd. Dit geldt alleen voor Nederlandse adressen. Deelnemers met een buitenlands postadres dienen het startnummer zelf af te halen.

Dit jaar ondersteunt de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal als goed doel Stichting Het Raakt U, die zich inzet voor kinderen en jong volwassenen met een beperking in de regio Roosendaal door het organiseren van activiteiten (www.hetraaktu.nl). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

THOR leden kunnen inschrijven voor een gereduceerd tarief. Om hiervan gebruik te maken dient het vakje "Ik ben lid van ARSV THOR" aangevinkt te worden. De organisatie controleert de inschrijvingen aan de hand van de ledenlijst.

Door in te schrijven als deelnemer aan de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal.Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl