Inschrijfformulier
Triatlon Abbekerk 3 september 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Inschrijfperiode,
Vanaf 1 april is de inschrijving geopend. De inschrijving sluit uiterlijk 27 augustus of wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Als de deelnemerslimiet is bereikt kunt u zich tot de genoemde datum alleen nog aanmelden voor onze wachtlijst.

Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst alsnog een startplaats krijgt toegewezen. Inschrijven voor de wachtlijst is dus zinvol! Doorschuiven gaat op volgorde van inschrijving, per afstand (1/4, 1/8 of Sprint), waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen individueel of duo/trio. Het tijdstip van inschrijving binnen de afstand is bepalend.

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld
Kwart, deelname vanaf 18 jaar, 17,00 / 22,00 (individueel / team)
Achtste, deelname vanaf 14 jaar, 14,00 / 19,00 (individueel / team)
Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

Daarbij komen voor de Kwart en Achtste nog eventuele kosten voor de NTB daglicentie* en tijdwaarneming met de Mylaps Chip*. Daglicentie en chiphuur zijn afhankelijk van de situatie.
* Kosten voor de daglicentie (verzekering) bedragen dit jaar 7,75 voor deelnemers zonder NTB lidmaatschap. NTB atleten betalen geen daglicentie. Tijdwaarneming is weer met de Mylaps Chip, gebruik van een huurchip kost 2,50. Heb je een eigen ChampionChip? Dan hoef je geen chip te huren. Het nummer van je ChampionChip kun je doorgeven bij inschrijving.

Bestel ons unieke herinneringsshirt?
Speciaal voor de triatlon Abbekerk bieden wij dit jaar een uniek (functioneel) sportshirt aan. De kosten bedragen 19,--. Deelnemers (ook wachtlijst) bestellen het shirt direct bij inschrijven. Maar ook andere sportievelingen kunnen shirt(s) bestellen via ons inschrijfformulier (kies onderdeel "T-shirt bestelling"). Bestelde shirts worden voor de start op zondag 3 september geleverd aan deelnemers of kunnen worden afgehaald. Bestelde shirts kunnen niet geannuleerd worden.


Afmelding
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus 5,00 administratiekosten retour. Na 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door. Bij afmelden voor deelname kunnen bestelde shirts niet worden geannuleerd.

Voorwaarden en reglementen
Triatlon Abbekerk wordt georganiseerd onder toezicht van de Nederlandse Triathlon Bond, afgekort NTB. Iedere deelnemer is verplicht zich te houden aan de reglementen van de NTB en de instructies die door de organisatie van Triatlon Abbekerk worden gegeven. De reglementen van de NTB zijn na te lezen op de website: www.triathlonbond.nl

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *

Akkoordverklaring
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan Triatlon Abbekerk en verklaar mij te houden aan de NTB reglementen ( www.triathlonbond.nl ) en de door de organisatie van Triatlon Abbekerk gegeven instructies.


© 2017 www.inschrijven.nl