Inschrijfformulier
Ekoplazaloop 17 september 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Vijf en tien kilometer

Of je nu recreant of licentiehouder bent, liefhebber of gevorderde: iedereen is op 17 september welkom op de Udense Markt bij de Ekoplazaloop. Het parcours is vijf kilometer lang en voert de lopers via de Markt door de wijken rondom het Udense centrum. Ook de fietsbrug die over de A50 ligt, is opgenomen in de route. Met behulp van chiptiming worden de tijden van alle deelnemers bijgehouden. De kosten voor de 5 en 10 kilometer bedragen € 10,00 per persoon (inclusief herinnering).

Halve marathon

Het parcours voor de halve marathon is gelijk aan dat van de 5 en 10 kilometer, maar heeft vanaf de start een extra rondje van 1,1 kilometer. Vanaf de start wordt dus eerst de korte lus gelopen, waarna er vier grote rondes worden afgelegd. Deelnemers aan de halve marathon betalen € 12,50 per persoon (inclusief herinnering).

Kidsrun

De Kidsrun bestaat uit 4 leeftijdscategorieën.
- 6 + 7 jaar: 500 meter
- 8 + 9 jaar: 1000 meter
- 10 + 11 jaar: 1000 meter
- 12 + 13 jaar: 1500 meter
- 14 + 15 jaar: 1500 meter
De inschrijfkosten bedragen € 4,00. En natuurlijk is er ook voor de kinderen is er een herinnering.

Business Run

De Business Run is een 5 kilometerloop voor bedrijven. Ieder team bestaat uit 3 lopers die tegelijk een ronde van 5 kilometer afleggen. Teams kunnen bestaan uit enkel mannen of vrouwen, maar mogen ook een mix vormen. Er wordt een teamfoto gemaakt en na afloop is er een pastabuffet. De kosten bedragen € 99,00 per team (excl. BTW).

Inschrijving voor de Business Run is mogelijk via deze link.

Familie en Vrienden Run

Dit onderdeel is voor familie- en vriendengroepen een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen. Tip: nodig de rest van de familie of vriendengroep uit om jullie komen aanmoedigen! De organisatie zorgt voor een gezellige sfeer op de Markt in Uden. Ook de Familie en Vrienden Run gaat over een afstand van 5 kilometer. Ieder team bestaat uit 3 tot 5 lopers die tegelijk een ronde van 5 kilometer afleggen. De kosten bedragen € 45,00 per team, inclusief een consumptiebon voor iedere deelnemer. Aan de hand van de 3 snelste deelnemers van elk team wordt een Familie en Vrienden Run uitslag opgemaakt.

Inschrijving voor de Familie en Vrienden Run is mogelijk via deze link.

Pastabuffet

Na afloop van de wedstrijd kunnen deelnemers én toeschouwers op de Markt genieten van een 100% biologisch pastabuffet. De kosten bedragen € 10,00 (inclusief consumptie), vooraf inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier.

Entertainment

Behalve veel sportplezier, staat ook volop entertainment op het programma. Onder meer sportieve spelletjes voor de jeugd en diverse muzikale optredens vormen de omlijsting van het feest dat Ekoplazaloop heet.
De Ekoplazaloop wordt georganiseerd door De Keien Atletiek uit Uden (www.dekeienatletiek.nl). Kijk voor alle informatie over de Ekoplazaloop op www.ekoplazaloop.nl.

Spieren voor Spieren

De Ekoplazaloop heeft zich verbonden aan Spieren voor Spieren, de stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Alle deelnemers aan de Ekoplazaloop kunnen bij hun aanmelding aangeven of ze geld willen doneren aan Spieren voor Spieren. Dit is niet verplicht. Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor onderzoek naar spierziektes.

Je kunt voorinschrijven tot en met 14 september 2017.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl