Inschrijfformulier
Raamvallei Duomarathon 24 september 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Na een daverend succes van de eerste twee edities, start op 24 september 2017 om 10:00 uur de derde Raamvallei Duomarathon!!

Deze Brabantse Duomarathon is een beleving van +/- 42,5 kilometer door de verborgen Raamvallei, die wordt afgelegd door duo’s met 1 bike, waarbij men elkaar afwisselt.
Er is geen tijdswaarneming want het gaat om een zintuigprikkelende beleving van het gebied, waarbij de deelnemers de prachtige natuur en cultuur van de verborgen Raamvallei ervaren gecombineerd met een sportieve prestatie.
Om de 5 á 7 kilometer is er een pauzeplek op een prachtige toeristisch-cultuurhistorische locatie, waar deelnemers kunnen genieten van smaakvolle streekproducten en gezellige, streekeigen tradities en entertainment.
De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve-culturele beproeving: sportief, zintuigprikkelend, toeristisch en smaakvol!

U kunt voorinschrijven tot en met 22 september 2017.
Verhindering of afzegging mét restitutie van het inschrijfbedrag is niet mogelijk.
Wel bestaat de mogelijkheid om de inschrijving over te dragen aan een vervanger-/ster. Mits dit word gemeld bij de organisatie, onder vermelding van volledige persoonsgegevens van de vervanger/-ster.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel Duomarathon
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl