Inschrijfformulier
Marathon Brabant 29 oktober 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

DIT IS EEN TESTFORMULIER
Voer alleen gegevens in als u formulier wil testen!

Voorwoord
Je kunt t/m 27 oktober nog online inschrijven en per Ideal betalen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Let op: er is een familieloop waaraan kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen: voor meer informatie zie www.marathonbrabant.nl. De opbrengst van de inschrijfgelden van de familieloop komt geheel ten goede van Stichting Kika, kinderkankerfonds .

Het parcours van de familieloop bestaat uit twee verschillende rondes: jongens/meisjes van 10-12 jaar lopen ronde 1 met een lengte van ongeveer 1075 meter. Jongens en meisjes van 0-9 jaar lopen ronde 2 met een lengte van ongeveer 750 meter. Heb je ronde 1 of 2 gelopen dan kun je rondjes op de Markt in Ette-Leur blijven lopen tot het sein klinkt voor de laatste ronde. Elk rondje is 300 meter.
Bij de start van de familieloop zijn twee startvakken ingericht: startvak 1 voor ronde 1 en startvak 2 voor ronde 2. De warming up vangt aan om 10.00 uur; start van de familieloop gebeurt in twee fases. Vak 1 start om 10:15 uur en vak 2 start om 10:17 uur.


Door het inzenden van dit inschrijfformulier verklaart de deelnemer alles naar waarheid te hebben ingevuld.

Onderdeel
Onderdeel *
Voor de deelname door jeugdige deelnemers verwijzen wij u naar de adviezen van de Atletiek Unie. Voor meer informatie: klik hier

Voor de estafette marathon is de leeftijdgrens voor deelname minimaal 14 jaar.

Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals vermeld op de website www.marathonbrabant.nl


© 2017 www.inschrijven.nl