Inschrijfformulier
X-MAS CITY TRAIL VLISSINGEN 15 december 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Welkom op de inschrijfpagina van de X-mas City Trail Vlissingen.
Tot en met 1 december 2017 kun u zich hier inschrijven, let op: vol is vol

Annuleren na inschrijven is NIET mogelijk. Wanneer u zelf niet (meer) kan meedoen kunt u uw startnummer aan een ander over te dragen.
Kinderstartnummers kunnen natuurlijk alleen aan kinderen worden overgedragen.

Wat krijgt u, buitenom natuurlijk een onvergetelijke, Kerstloop door Vlissingen:
Uw startnummer, een vrolijke gadget, wat lekkers onderweg en gratis toegang tot Festival Wonderstroom op vrijdag 15 december 2017.
MAAR DAT IS NOG NIET ALLES!

Na afloop van de X-mas City Trail organiseert Festival Wonderstroom dit jaar alweer voor de derde keer de Jingle Bells Sing Along. Ook dit jaar natuurlijk met de Grandpa Nick Sessieband. Zing mee met de leukste kerstliedjes in de sfeervolle warme wintertent op het Bellamypark in Vlissingen! Deelnemers krijgen een speciale korting op de entree van de Jingle Bells Sing Along! Voor slechts 10,- kun je als deelnemer naar binnen (normale deurprijs 16 euro!), ook mag je een supporter meenemen voor dit speciale tarief.
Deelname aan de afterparty staat los van de loop. Indien de kinderen ook mee willen naar de afterparty dan betalen ze ook gewoon 10 euro.
Er zijn slechts 800 kaarten beschikbaar voor deze onvergetelijke afsluiter. Als deelnemer kun je maximaal 8 kaarten bijbestellen voor de The Jingle Bells Sing Along.
Vergeet niet Vol = Vol. (na inschrijven voor de Sing Along kan alleen via Festival Wonderstroom, zolang de voorraad strekt, voor de reguliere prijzen)

Tot 15 december 2017 op het Bellamypark!
Festival Wonderstroom

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Onderdeel
Onderdeel *

Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.


© 2017 www.inschrijven.nl