Inschrijfformulier
Mastboscross 31 december 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

DIT IS EEN TESTFORMULIER
Voer alleen gegevens in als u formulier wil testen!

Voorwoord


De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste bikkelcross, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen van het land. Met modder ‘all over the place’, winterse weersomstandigheden en één van de mooiste bossen van Nederland, brengt de Mastboscross een finishlijn die nog nooit zo fijn aanvoelde. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender!

WEDSTRIJD De wedstrijd voor atleten (jong en oud) is ingedeeld op leeftijdscategorieën. Vanaf de D-junioren maakt de wedstrijd deel uit van het Lotto Crosscircuit van de Atletiekunie. Voor regionale wedstrijdlopers: de Mastboscross maakt ook dit jaar deel uit van het Regio 13 Crosscircuit (Midden- Brabant).

PRESTATIECROSS: je bepaalt zelf hoe makkelijk of moeilijk jij je Prestatiecross maakt. Je kiest je eigen afstand (tussen 1080 meter en 10060 meter).

FAMILIECROSS & SCHOLIERENCROSS Jonge lopers kunnen samen met vrienden, vriendinnen, klasgenootjes en/of familie meelopen aan de leuke Familiecross. Je loopt één (525m), twee (995m) of drie (1456m) rondes.

Deelnemen aan de Mastboscross kan nog tegen het na-inschrijftarief. Inschrijven vanuit het buitenland kan door te mailen naar wedstrijdsecretariaat@mastboscross.nl. Uitgebreide informatie over inschrijven vind je op www.mastboscross.nl.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl