Inschrijfformulier
12e Drutenloop 8 april 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


U kunt inschrijven tot en met donderdag 5 april 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Inschrijving geschiedt middels dit inschrijfformulier en is pas definitief na een succesvolle iDEAL betaling! Het kan zijn dat het inschrijven via tablet of smartphone niet goed gaat, probeer het dan nog eens met een computer of laptop.

Tijd wordt geregistreerd met behulp van de MyLaps BIBtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. BIBtag tijdregistratie is bij het inschrijfbedrag inbegrepen.

Door deel te nemen gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

Persoonsgegevens van u worden opgenomen in een adressenbestand. indien u hier bezwaar tegen heeft, gelieve dit voor 2 april schriftelijk kenbaar te maken bij de organisatie. Door deelname verklaart u dat u meedoet op eigen risico. De organisatie van de Drutenloop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en het zoek raken van en/of schade aan eigendom van deelnemers. U bent verplicht alle aanwijzingen van de organisatie en eventuele hulpdiensten op te volgen. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt. Annulering is mogelijk tot uiterlijk eind februari 2018, vanaf 1 maart 2018 vindt er geen restitutie van inschrijfgelden meer plaats.

U gaat akkoord met het gebruik van uw beeltenis op foto, film of video etc. voor promotie van de Drutenloop. U kunt op geen enkele wijze aanspraak maken op een vergoeding voor gebruik van beeldmateriaal.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl