Inschrijfformulier
Marathon Amersfoort 10 juni 2018

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

DIT IS EEN TESTFORMULIER
Voer alleen gegevens in als u formulier wil testen!

Voorwoord
Hartelijk welkom op de inschrijfpagina van de Marathon Amersfoort editie 2017.

Na-inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 13 juni. Startnummers kunnen worden opgehaald op zaterdag 17 juni bij Run2Day Amersfoort, Grote Haag 129 tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Voor inschrijvers woonachtig buiten Amersfoort is het ook mogelijk het startnummer op zondag 18 juni op te halen bij café/restaurant Zandfoort aan de Eem, bij de start/finish op het Eemplein, vanaf 08.00 uur.

Als je je inschrijft als estafetteteam of bedrijfsteam kun je bij de inschrijving direct de teamnaam invullen in het naamveld (voor- en achternaam).

Medaille met je finishtijd graveren
Op het Eemplein kun je je finishtijd op je medaille laten graveren door Winterman Sport. Graveren kost € 8,00 per medaille. Betalen à contact of PIN.

Help je mee met een kleine bijdrage (€ 2,50 of € 5,00) voor de inrichting van een kindvriendelijke operatieafdeling in het Meander MC en het Reanimatie Netwerk Amersfoort! Vink het bedrag naar keuze aan op het inschrijfformulier. Alle informatie vind je op www.marathonamersfoort.nl/goededoelen.

Let op!
Bij 6.500 deelnemers sluit de inschrijving,

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Vermeld bij je inschrijving ook een mobiel telefoonnummer waarmee de organisatie in geval van een calamiteit contact kan opnemen!

Inschrijfgelden worden niet gerestitueerd


Onderdeel
Onderdeel *


© 2017 www.inschrijven.nl