Inschrijfformulier
Marathon Amersfoort 10 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Hartelijk welkom op de inschrijfpagina van de Marathon Amersfoort editie 2018 en de Wandelmarathon Amersfoort 21km!

NB alleen voor inschrijven Nederlandse deelnemers! This way of registration can only be used by Dutch participants! All foreign participants use the green 'Registration'-button on the website

Voorinschrijving is mogelijk t/m zondag 20 mei 2018. Startnummers met naam erop geprint (+ voor de wandelaars een speciale stempelkaart) worden vanaf vrijdag 1 juni 2018 verzonden naar het opgegeven adres. Deelnemers die niet in Nederland wonen kunnen hun startnummer op zaterdag 9 juni afhalen bij Run2Day, Grote Haag 129 te Amersfoort, of op zondag 10 juni vanaf 08:00 uur op het marathonplein bij de start/finish.

Als je je inschrijft met een estafetteteam of bedrijfsteam kun je bij het inschrijven direct de teamnaam invullen bij de inschrijving in het naamveld (voor- en achternaam).

Medaille met je finishtijd graveren
Op het Eemplein kun je je finishtijd op je medaille laten graveren door Winterman Sport. Graveren kost 8,00 per medaille. Bij reservering van een gravering bij inschrijving betaal je 6,50.

Help je mee met een kleine bijdrage ( 2,50 of 5,00) voor de aankleding van de afdeling Dagbehandeling Oncologie C7 in het Meander MC, een project van de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum en het Toon Hermanshuis Amersfoort? Vink het bedrag naar keuze aan op het inschrijfformulier.
http://www.marathonamersfoort.nl/goededoelen

Let op!
Bij 6.500 deelnemers sluit de inschrijving,

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Vermeld bij je inschrijving ook een mobiel telefoonnummer waarmee de organisatie in geval van een calamiteit contact kan opnemen!

Inschrijfgelden worden niet gerestitueerd

Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl