Inschrijfformulier
Survivalrun Boven-Leeuwen 17 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Welkom bij de inschrijving van de Survivalrun
Je kunt inschrijven tot en met 3 juni 2018. Het aantal startplaatsen is beperkt tot 700, zodra dit aantal is bereikt sluit de inschrijving. Je kunt dan een mail sturen aan info@survivalrun.info om jezelf op de reservelijst te laten plaatsen.

Hoewel de Survivalrun vooral een recreatief karakter heeft, reserveren we de starttijden van 11:00 tot 11:30 voor de deelnemers die echt voor de prestatie gaan. Je kunt dit aangeven door bij Tijdsvoorkeur dit blok te kiezen. We hanteren hierbij "wie het eerst komt, wie het eerst maalt" , zit dit blok vol dan delen we je in de daarop volgende tijdsblokken in.

Wil je met een groep meedoen? Zorg dat alle groepsleden precies dezelfde groepsnaam vermelden (let op de spelling, hoofdletters etc) en dezelfde voorkeurstijd.
Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers. Komen er minder inschrijvingen binnen met dezelfde groepsnaam, dan komt de groep te vervallen en worden de inschrijvers ingedeeld bij de individuelen. Komen er meer dan 5 inschrijvingen met dezelfde groepsnaam, dan vormen alleen de eerste 5 een groep, ook hier worden de andere inschrijvers ingedeeld bij de individuelen.

We vragen schoolgaande deelnemers t.b.v. Actief Maas en Waal om aan te geven op welke school je zit.

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)
Survivalrun Boven-Leeuwen
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl