Inschrijfformulier
Clinics Triathlon Holten 22 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Beste triatleet,

Via dit inschrijfformulier kan ingeschreven worden voor de clinics en parcoursverkenning ter voorbereiding op de Triathlon Holten 2018.
LET OP! Deze inschrijving geldt alleen voor deelname aan de clinics, niet voor deelname aan de Triathlon Holten.

De clinics voor de jeugd van 9 tot en met 15 jaar wordt gegeven door de triatlonvereniging Triathlon Team Holten. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma's op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs.

De jeugdclinics zijn geschikt voor deelnemers van ieder niveau. Er is bij inschrijving keuze uit 3 niveau's: jeugdclinic voor beginners, jeugdclinic plus voor gevorderden en jeugdtrainingen voor al wat meer ervaren atleten.
Het programma voor de jeugd bestaat uit vier trainingen op dinsdag 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni. De trainingen starten steeds om 18:30 uur bij Zwembad Twenhaarsveld. De trainingen duren steeds tot ongeveer 19:45 uur.
Kosten voor deelname aan de 4 trainingen en parcoursverkenning zijn 20,= p.p. Alle deelnemers aan de jeugdclinics ontvangen een gratis sportshirt.

Deelnemers vanaf 16 jaar worden in drie maanden tijd, stap voor stap klaargestoomd door ervaren trainers van de Atletiekvereniging Holten, Wim Reinsgroep en de Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld. Voor beginners en gevorderde triatleten zijn passende opties bedacht. Deze zijn afzonderlijk maar ook in combinatie te volgen. De looptrainingen zijn op maandagavond, de fietstrainingen op vrijdagavond en de zwemtrainingen op woensdagavond.

De mogelijke clinics met bij behorende kosten zijn als volgt:
lopen 12x vanaf 26-3 40
fietsen 12x vanaf 30-3 35
zwemmen 8x vanaf 2-5 50
zwemmen 4x vanaf 30-5 25
lopen 12x en fietsen 12x vanaf 26-3 70
lopen 12x en zwemmen 8x vanaf 26-3 85
fietsen 12x en zwemmen 8x vanaf 30-3 80
lopen, fietsen en 8x zwemmen vanaf 26-3 105

LET OP: bij inschrijving voor de clinics voor volwassenen wordt om de shirt-maat gevraagd. Momenteel is nog niet bekend of er daadwerkelijk een gratis sportshirt ter beschikking gesteld wordt. Dit is afhankelijk van sponsoring. Invullen van de maat geeft dus niet automatisch recht op een shirt!

Op vrijdag 22 juni wordt met alle clinic-deelnemers het wedstrijdparcours van de Triathlon Holten verkend. Dit gebeurt in meerdere groepen, voor zowel de jeugdclinics als de volwassenenclinics. Neem je al deel aan de clinics, dan hoef je hier niet apart voor in te schrijven; deelname zit bij de prijs inbegrepen.

Het is ook mogelijk om alleen voor de parcoursverkenning in te schrijven, zonder deel te nemen aan de clinics. Vul hiervoor het inschrijfformulier in.
LET OP: voor deelnemers aan alleen de parcoursverkenning is er geen sportshirt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl