Inschrijfformulier
Eiland Run 29 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord

Leave the city, escape to the island! Kom naar het nieuwe stadseiland voor de Eiland Run! Bekijk de promovideo voor een impressie.

Op vrijdagavond 29 juni 2018 zal er om 19:00 uur worden gestart vanaf de Lentse Warande met de 5 kilometer. Aansluitend gaan om 20:00 uur de lopers voor de 10 kilometer van start. De Eiland Run vindt plaats in hartje stad, op het nieuwe langgerekte rivierpark Veur-Lent. Een oase van rust en prachtig terrein om lekker te lopen.

De Eiland Run is een mix van hardlopen, muziek, eten en drinken op de zwoele zomeravond. Heerlijk rennen door de natuur en genieten van de prachtige vergezichten. Na afloop chillen op je strandstoel met een koel drankje bij de barbecue. Schrijf je in, waan jezelf aan zee en zet als eerste je voetstappen op het eiland. Bring your friends, vergeet de zwemspullen en BBQ-tickets niet, we gaan door tot middernacht!

Tickets
Op de site 024sport.nl tref je alle tickets / inschrijfmogelijkheden. Mocht je het startpakket thuisgestuurd willen krijgen, een medaille / t-shirt / BBQ-ticket willen bestellen, zorg dat je de inschrijving regelt via 024sport.nl.
Via dit inschrijfformulier (inschrijven.nl) kan je alleen een standaard inschrijving ('Regular Ticket') regelen zonder BBQ-ticket of upgrade met toesturen startpakket / medaille / t-shirt.

Kosten
De kosten bedragen 15,-. Tot en met maandag 30 april 2018 profiteer je van de early-bird tarieven. Hierna zal het inschrijfgeld worden verhoogd met 2,50.

U kunt voorinschrijven tot en met 27 juni 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stichting 024 Sport en neem deel op eigen risico.

© 2018 www.inschrijven.nl