Inschrijfformulier
EasterSimmer Mud Run 14 juli 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Op 14 juli vindt tijdens EasterSimmer de Veldsink-Ferwerda Minions & Mud Run plaats.
De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Tot en met 30 juni is het nog mogelijk om je in te schrijven via de na-inschrijving, echter is het niet meer mogelijk in te schrijven voor de wedstrijd categorie.

Inschrijven kan nog in 3 categorieŽn:

* Minion Runs, voor deelnemers in de leeftijd 6 t/m 11 jaar (ca 3 km)

* Mud Run, recreatief: voor deelnemers in de leeftijd vanaf 12 jaar (ca 7,5 km)

* Ouder-Kind Run, recreatief: voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar die samen met hun ouder de recreatieve Run willen volbrengen (ca 7,5 km). Let op: t.b.v. het inschrijven is het alleen nodig om het kind in te schrijven en dus de geboortedata van het kind in te geven.

Let op: deelnemen geschiedt geheel op eigen risico!

Alle deelnemers krijgen een Tshirt t.b.v. de Run. Echter bij de na-inschrijving geldt dat we putten uit de voorraad; dit shirt wijkt dus af van het shirt welke wordt uitgegeven aan de deelnemers die zich hebben ingeschreven tijdens de voorinschrijving. Voor meer informatie en foto's van de vorige editie, kijkt u op onze website www.eastersimmer.nl of onze facebookpagina.

Let op: het in bezit zijn van een zwemdiploma is verplicht. Ben je niet in het bezit van een zwemdiploma, dan is deelname alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene.

U kunt inschrijven tot en met 30 juni 2018. Wees er gezien het succes van 2016 snel bij, want vol is vol.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2018 www.inschrijven.nl