Inschrijfformulier
13e Bruggenloop Nijmegen 19 september 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord

Het meest gelopen rondje in Nijmegen! Een rondje over de bruggen, met prachtige vergezichten over de Waal en de stad Nijmegen. Een ronde om van te genieten! Bekijk de promovideo voor een impressie.

Op woensdagavond 19 september zal er om 19:00 uur vanaf de Waalkade worden gestart met de 10 kilometer. Aansluitend gaan om 19:15 uur de lopers van start voor de traditionele 6,9 kilometer met de passage over drie bruggen.

Voor de deelnemers aan de 10 kilometer zijn totaal vijf bruggen in het parcours opgenomen, waarbij ook de passage mogelijk is over het stadseiland Veur-Lent. Met het fantastische uitzicht over stad en rivier is het een bijzondere ervaring om hier te lopen. Afsluitend is er nog de mooie passage over de Waalbrug en door het historische Valkhofpark.

Tickets
Op de site 024sport.nl tref je alle tickets / inschrijfmogelijkheden. Mocht je het startpakket thuisgestuurd willen krijgen, een medaille / t-shirt willen bestellen, zorg dat je de inschrijving regelt via 024sport.nl.
Via dit inschrijfformulier (inschrijven.nl) kan je alleen een standaard inschrijving ('Regular Ticket') regelen zonder upgrade met toesturen startpakket / medaille / t-shirt.

Kosten
De kosten bedragen 13,50. Tot en met dinsdag 31 juli 2018 profiteer je van de early-bird tarieven. Hierna zal het inschrijfgeld worden verhoogd met 1,50.

U kunt voorinschrijven tot en met 17 september 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stichting 024 Sport en neem deel op eigen risico.

© 2018 www.inschrijven.nl