Inschrijfformulier
City Trail Nijmegen 4 november 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord

Ontdek de pracht van de stad met deze unieke Urban Running Experience! Rennend door hartje Nijmegen, met passages door markante gebouwen, mooie parken en allerlei verborgen schatten van de stad.

Zondagochtend 4 november klinkt tussen 10 en 11 uur het startschot op het Honigcomplex. Een prachtige uitvalsbasis voor dit avontuurlijke urban running event. Ontdek de oudste stad van Nederland met City Trail Nijmegen!

De avontuurlijke stadsroute van de City Trail begint bij het Honigcomplex. Lopend door de voormalige soepfabriek begin je aan het uitdagende parcours met diverse bijzondere passages. Van het Valkhofpark tot het Kronenburgerpark en van de Waalhaven tot de oude stadsmuur. Tijdens het hardlopen zul je op plekken komen, waar je nog nooit eerder bent geweest! Een tipje van de sluier: een afwisselend parcours, met pittige klimmetjes, trappetjes op en trappetjes af. Zowel binnen als buiten! Laat je verrassen en ga de uitdaging van de City Trail Nijmegen aan.

Tickets
Op de site 024sport.nl tref je alle tickets / inschrijfmogelijkheden. Mocht je het startpakket thuisgestuurd willen krijgen, een medaille / t-shirt willen bestellen, zorg dat je de inschrijving regelt via 024sport.nl.
Via dit inschrijfformulier (inschrijven.nl) kan je alleen een standaard inschrijving ('Regular Ticket') regelen zonder upgrade met toesturen startpakket / medaille / t-shirt.

Kosten
De kosten bedragen 19,50. Tot en met woensdag 31 augustus 2018 profiteer je van de early-bird tarieven. Hierna zal het inschrijfgeld worden verhoogd met 3,-.

U kunt voorinschrijven tot en met 1 november 2018.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stichting 024 Sport en neem deel op eigen risico.

© 2018 www.inschrijven.nl