Inschrijfformulier
13e Drutenloop 7 april 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


U kunt inschrijven tot en met donderdag 4 april 2019 23.59 uur.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Nieuw onderdeel: Storm Spektakel Run. In drie ronden van 700 meter zijn voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar per ronde vier onderdelen uitgezet.

Inschrijving geschiedt middels dit inschrijfformulier en is pas definitief na een succesvolle iDEAL betaling! Het kan zijn dat het inschrijven via tablet of smartphone niet goed gaat, probeer het dan nog eens met een computer of laptop.

Tijd wordt geregistreerd met behulp van de MyLaps BIBtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. BIBtag tijdregistratie is bij het inschrijfbedrag inbegrepen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Door deel te nemen ga ik akkoord met de onderstaande voorwaarden:

* Persoonsgegevens van mij worden opgenomen in een adressenbestand. Indien ik hier bezwaar tegen heb, maak ik dit voor 2 april schriftelijk kenbaar bij de organisatie. Door deelname verklaar ik dat ik meedoe op eigen risico. De organisatie van de Drutenloop aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en het zoek raken van en/of schade aan eigendom van deelnemers. Ik ben verplicht alle aanwijzingen van de organisatie en eventuele hulpdiensten op te volgen. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt. Annulering is mogelijk tot uiterlijk eind februari 2019, vanaf 1 maart 2019 vindt er geen restitutie van inschrijfgelden meer plaats.

* Ik heb toestemming van mijn ouders/voogd voor inschrijving en deelname als ik 15 jaar of jonger ben

* Ik ga akkoord met het gebruik van mijn beeltenis op foto, film of video etc. voor promotie van de Drutenloop. Ik kan op geen enkele wijze aanspraak maken op een vergoeding voor gebruik van beeldmateriaal.

© 2019 www.inschrijven.nl