Inschrijfformulier
De Loop van Leidsche Rijn 26 mei 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Op zondag 26 mei is de 7e editie van De Loop van Leidsche Rijn en de 8e editie van de Lint-Wurmpie Run. De onderdelen, voor jong en oud, maken het een mooi familie-loopevent, met het Romeinse thema: Lopen langs de Limes.

Onderdelen
De onderdelen zijn: 5, 10 en 15 km De Loop van Leidsche Rijn, 1 of 2 km Abrona G Loop, 500m 'Wurmpie' Run, 1 of 2 km Lint-Wurmpie Run en 3 km Lint-Wurm Run XL.

Inschrijven deelnemers
Het inschrijfgeld wordt direct verwerkt door gebruik te maken van Ideal betaling.

Gezinskorting ACTIE
Als je je inschrijft voor de 5, 10 of 15 km De Loop van Leidsche Rijn, dan kun je een kortingscode ontvangen om één kind met 50% korting in te schrijven op een onderdeel van de Lint-Wurmpie Run. DUS schrijf eerst jezelf in, dan je kind.

Tijdregistratie met chip op startnummer
De tijdregistratie vindt plaats d.m.v. een unieke eenmalig te gebruiken chip, geplakt op je startnummer, De tijdregistratie is alleen bij de onderdelen: 5, 10 en 15 km De Loop van Leidsche Rijn en de 3 km Lint-Wurm Run XL.Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Algemene voorwaarden
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run en ga akkoord met de 'Algemene Voorwaarden'
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl