Inschrijfformulier
Keppelrun 9 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met zaterdag 8 juni 2019 tot 18.00 uur. Daarna alleen op de dag van de Keppelrun zelf, zondag 9 juni vanaf 8.30 uur in de Hessenhal, Monumentenweg 30 te Hoog-Keppel.

Voorwaarden
Bij inschrijven hebben wij een aantal persoonsgegeven van u nodig. Waar we deze voor nodig hebben kunt u lezen in de privacyverklaring op www.keppelrun.nl.

Door deelname verklaart u: “Ik doe mee op eigen risico”. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen. De deelnemers zijn verplicht alle aanwijzingen van de organisatie en de politie op te volgen.
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt, restitutie van inschrijfgelden zal dan niet plaatsvinden.

U gaat akkoord met het gebruik van uw beeltenis in foto, film of video e.d. voor promotionele doeleinden van de Keppelrun zonder daarvoor vergoeding te claimen.

Naast bovenstaande zijn ook de door de organisatie van de Keppelrun opgestelde algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan op www.keppelrun.nl.

Inschrijfgelden zijn inclusief 9% BTW.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl