Inschrijfformulier
Cloetta Halve Marathon van Roosendaal 23 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord - svp goed doorlezen


Welkom hardlopers, wandelaars en nordiccers,

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers met een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer of een creditcard. Heb je dat niet schrijf dan in bij het wedstrijdsecretariaat op 22 of 23 juni 2019.

Je betaalt door middel van een transactie via iDeal, Bancontact of een creditcard.


De volgende richtlijnen gelden voor de voorinschrijving:
- Je kunt je voorinschrijven tot en met 21 juni 2019.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel. Maak je per ongeluk een fout in jouw gegevens, stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl zodat aanpassingen kunnen worden gemaakt.
- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op www.inschrijven.nl
- Bij inschrijving tot en met 26 mei 2019 krijg je een startnummer met jouw voornaam er op afgedrukt.
- Bij inschrijving tot en met 26 mei 2019 wordt het startnummer per post toegestuurd. Dit geldt alleen voor Nederlandse adressen. Deelnemers met een buitenlands postadres dienen het startnummer zelf af te halen.

Dit jaar ondersteunt de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal als goed doel Stichting Paul, die zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten (www.stichtingpaul.nll). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

THOR leden krijgen 25% korting op het inschrijftarief voor de Halve marathon, 10km en 4em. Om hiervan gebruik te maken dient het vakje "Ik ben lid van ARSV THOR" aangevinkt te worden. De organisatie controleert de inschrijvingen aan de hand van de ledenlijst.

Extra bestellingen
Via het inschrijfformulier kunnen tegen betaling de volgende extra's worden besteld:

Medaltime
Ontvang na afloop een gepersonaliseerd plaatje dat je achterop jouw medaille kan bevestigen met de finishtijd en naam. Dit krijg je per post toegestuurd.

Door in te schrijven als deelnemer aan de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal.Let op: De inschrijving van leerlingen van KPO scholen in Roosendaal die willen deelnemen aan de KPO Kidsrun wordt via de school geregeld, dus in dat geval niet inschrijven via dit formulier. Leerlingen van andere basisscholen kunnen dit formulier uiteraard wel gebruiken.

Voor het wandelen/nordiccen met een groep/instelling/bedrijf schrijft alleen de leider 1x in bij het onderdeel Wandel/Nordic Groep 4EM-10km-25km.

Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl