Inschrijfformulier
Triatlon Abbekerk 1 september 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Inschrijfperiode,
Vanaf 1 april is de inschrijving geopend. De inschrijving sluit uiterlijk 26 augustus of wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Als de deelnemerslimiet is bereikt kunt u zich tot de genoemde datum alleen nog aanmelden voor onze wachtlijst.

Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst alsnog een startplaats krijgt toegewezen. Inschrijven voor de wachtlijst is dus zinvol! Doorschuiven gaat op volgorde van inschrijving, per afstand (1/4, 1/8 of Sprint), waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen individueel of duo/trio. Wanneer een plaats vrijkomt krijg je bericht en na betaling een startplaats.

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld
Kwart, deelname vanaf 18 jaar, 20,00 / 26,00 (individueel / team)
Achtste, deelname vanaf 14 jaar, 17,00 / 23,00 (individueel / team)
Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

Daarbij komen voor de Kwart en Achtste, afhankelijk van uw situatie, nog kosten voor de NTB daglicentie* en tijdwaarneming met de Mylaps Chip*.
* Kosten voor de daglicentie (verzekering) bedragen dit jaar 7,75 voor deelnemers zonder NTB lidmaatschap. NTB atleten betalen geen daglicentie. Tijdwaarneming is weer met de Mylaps Chip. Gebruik van een huurchip kost 2,25. Heb je een eigen ChampionChip? Dan hoef je geen chip te huren. Het nummer van je ChampionChip kun je doorgeven bij inschrijving.

Afmelding
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus 5,00 administratiekosten retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door.

Voorwaarden en reglementen
Triatlon Abbekerk wordt georganiseerd onder toezicht van de Nederlandse Triathlon Bond, afgekort NTB. Iedere deelnemer is verplicht zich te houden aan de reglementen van de NTB en de instructies die door de organisatie van Triatlon Abbekerk worden gegeven. De reglementen van de NTB zijn na te lezen op de website: www.triathlonbond.nl

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan Triatlon Abbekerk en verklaar mij te houden aan de NTB reglementen ( www.triathlonbond.nl ) en de door de organisatie van Triatlon Abbekerk opgestelde instructies en het opgestelde beleid persoonsgegevens.

© 2019 www.inschrijven.nl