Inschrijfformulier
Graaf Obstacle Run 22 september 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Informatie
Voor inschrijving maken wij gebruik van een format. De invulling hiervan wijst voor zich. Iedere deelnemer ontvangt een Graaf Obstacle t-shirt. Aanmelden gaat per persoon.

Family Run
Ook dit jaar weer de Family Run, dit jaar van 4 km, voor iedereen vanaf 6 jaar! Super om samen met je familie de obstacles te bedwingen en mee te doen. Iedere deelnemer schrijft zich apart in.

Obstacle Run
De 9 km Obstacle Run is voor iedereen vanaf 12 jaar. De 9 km biedt meer uitdaging en is zowel voor de ervaren runner als de beginner een mooie run.

Team Run
Dit jaar kan je je ook weer inschrijven als team. Als team geldt een minimaal aantal van 6 en een maximum van 20 personen. Zijn er meer deelnemers dan maximaal per team is toegestaan, schrijf dan meerdere teams in.

Na het aanmelden van de contactpersoon ontvangt deze een mail met bevestiging. Na bevestiging van de organisatie ontvangt u een code waarmee u de teamleden kunt toevoegen (tot 20 personen).

De betaling van deze inschrijving loopt via een factuur, welke apart wordt nagezonden. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden betaald. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief. De teaminschrijving gaat via dit formulier

Na het aanmelden van de contactpersoon ontvangt deze een mail met bevestiging. Na bevestiging van de organisatie ontvangt u een code waarmee u de teamleden kunt toevoegen (tot 20 personen).

De betaling van deze inschrijving loopt via een factuur, welke apart wordt nagezonden. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden betaald. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.


U kunt inschrijven tot en met 20 september 2019.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

© 2019 www.inschrijven.nl