Inschrijfformulier
Geuzenloop Zoetermeer 29 september 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Road Runners Zoetermeer organiseert dit jaar voor de 17e keer de Geuzenloop Zoetermeer. De start is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van CLASS by Jofel. Dit historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parkoersen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos. De parkoersen van de drie afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd.

Je kunt je voorinschrijven tot en met 16 september 2019.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Voor het inschrijven hebben we wat gegevens van je nodig. Die gebruiken we uitsluitend en alleen om je prestatie vast te leggen. Gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. Alleen die mensen die zich bezig houden met de technische kant van inschrijven, hebben toegang tot je gegevens. Je ontvangt mail van ons betreffende de wedstrijd, en volgend jaar vragen we je of je weer meedoet. Als je daar geen prijs op stelt kun je je uitschrijven voor deze mails.

Tijdens ons evenement maken we foto’s en filmpjes. Als je daar geen prijs op stelt, meldt dat dan vooraf via geuzenloopzoetermeer@gmail.com. Als je achteraf niet blij bent met een foto op onze website, facebook of twitter, stuur dan even een bericht en we halen de foto weg. De volledige privacyverklaring van Road Runners Zoetermeer kun je inzien door hier te klikken.

Ik ga akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden en privacyverklaring en heb hiervoor toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl