Inschrijfformulier
TCS Amsterdam Marathon + Trainingslopen
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


STICHTING TRAININGSLOPEN organiseert sinds 2007 de Trainingslopen voor de TCS Amsterdam Marathon.

Met dit inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor deelname aan de TCS Amsterdam Marathon of het NK Marathon in combinatie met een of meerdere van deze trainingslopen. Het NK Marathon is alleen toegankelijk voor Atletiekunie-leden met een wedstrijdlicentie. De licentie wordt door de Atletiekunie gecontroleerd.

Voor het startbewijs van de marathon betaalt u het standaardbedrag van 77,50. Voor het pakket dat wij in samenwerking met de organisatie van de TCS Amsterdam Marathon kunnen aanbieden betaalt u totaal 82,50. Dit pakket bestaat uit:

  • Het recht op deelname aan alle 4 trainingslopen die in 2019 door de Stichting Trainingslopen worden georganiseerd.

  • Een herinnering van de Stichting Trainingslopen.

  • Startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon of het NK Marathon, beide inclusief het T-shirt van de TCS Amsterdam Marathon 2019.

Wanneer u kiest voor deelname aan een of meerdere trainingslopen in combinatie met deelname aan de TCS Amsterdam Marathon kunt u tot en met 7 september 2019 gebruik maken van de voorinschrijving. Velden in het inschrijfformulier waarbij een * staat, moeten worden ingevuld.

We bieden ook de mogelijkheden aan om voor de trainingslopen in te schrijven zonder startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon. Dat kan voor elke loop afzonderlijk of voor een zelf te kiezen serie. Zie voor deze mogelijkheden de pagina "Inschrijven" op onze website www.trainingslopen.info.
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Hierbij geef ik aan dat ik de algemene vrijwaringsovereenkomst en het privacybeleid van MYLAPS heb gelezen en ermee akkoord ga.
Hierbij geef ik aan dat ik de algemene voorwaarden van TCS Amsterdam Marathon 2019 heb gelezen en ermee akkoord ga.
Ik verklaar het formulier naar waarheid in te vullen.

© 2019 www.inschrijven.nl