Inschrijfformulier
SNS - Rundje Zevenbergen 20 oktober 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
SNS - Rundje Zevenbergen start om 10.30 uur en is een gevarieerde 10 km loop om het eeuwen oude gehucht Zevenbergen. Je loopt langs archeologische hoogtepunten met landelijke bekendheid, zoals het vorstengraf van Oss en Paalgraven. Het Zevenbergs Huis heeft ook een rijke historie in het gebied. De start bevindt zich bij Vakantiepark Zevenbergen, die haar naam aan dit alles heeft ontleend. Tijdens de loop zullen je ogen verbaast staan van moderne industrie, natuurgebied, uitgestrekte landerijen & oude bossen. De route is qua hoogtemeters wel aantrekkelijk en een leuke voorbereiding op de Zevenheuvelloop te Groesbeek. Je passeert een fietsbrug, een viaduct, een fietsbrug naast een ecoduct en een wildtunnel. Deze liggen mooi verdeeld over de route. Als je het hardlopen net hebt opgepakt of bent gestart, doe dan lekker rustig aan. Bij de 5 km kom je een drankpost tegen. Rust daar even lekker uit en ga genieten van het tweede gedeelte.
Bij terugkomst zal het OER-event op Zevenbergen al van start zijn gegaan (OER-event start om 11.00 uur en is onderdeel van het OER festival de Maashorst). Er zal voor jong en oud volop vertier zijn. Uiteraard kunt u genieten van een drankje en een hapje. In de middag zullen er nog sfeervolle klanken over Zevenbergen ten gehore gebracht worden. Voor meer info check: www.oerevent.nl.

Je kunt voorinschrijven tot en met 18 oktober 2019.
Na-inschrijving is ook mogelijk, de inschrijfkosten bedragen dan 10,00 in plaats van 7,50.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik weet dat deelname op eigen risico is en heb toestemming van mijn ouders/verzorgers indien ik 15 jaar of jonger ben. Ik ga ook akkoord met het maken van foto's en video's, welke gebruikt kunnen worden voor publicitaire doeleinden.

© 2019 www.inschrijven.nl