Inschrijfformulier
Kleintje Berenloop 2 november 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt inschrijven t/m 1 november 2019 of tot de limiet is bereikt.

Betaling
De betaling vindt dit jaar plaats via iDeal.

T-shirt
je kunt nu ook een T-shirt bestellen voor Kleintje Berenloop! Het shirt kost slechts 10 euro en je kunt bij je inschrijving aangeven welke maat je wilt hebben. Het shirt wordt niet opgestuurd, maar kan na afloop van Kleintje Berenloop worden afgehaald.

Tijdregistratie
Bij de Berenloop wordt voor de tijdregistratie de BibTag van MYLAPS gebruikt. Deze chip zit achter op je startnummer geplakt en registreert je tijd. De BibTag is éénmalig te gebruiken. De chip hoef je dus niet in te leveren.

Inschrijfgeld
Per 1 januari 2019 gelden er nieuwe belastingregels voor evenementen zoals de Berenloop. Per saldo wordt het organiseren van de Berenloop daardoor duurder. Daarom zijn we helaas genoodzaakt het inschrijfgeld voor de verschillende afstanden – nadat we diverse jaren het inschrijfgeld gelijk hebben kunnen houden – dit jaar te verhogen. Uiteraard vinden wij dat heel vervelend, maar we rekenen op jullie begrip.

Vrijwillige bijdrage Staatsbosbeheer
Als deelnemer aan de Berenloop geniet je van de mooie natuur van Terschelling. Staatsbosbeheer, die de natuur en het landschap op het eiland beheert, vraagt sinds kort een tegemoetkoming voor evenementen in de natuur. Met die vergoeding kunnen de boswachters de juiste begeleiding geven en doet men extra dingen voor en op het eiland, waardoor iedereen (nog meer) van Terschelling kan genieten. De vergoeding voor de Berenloop is dit jaar in de vorm van een vrijwillige bijdrage voor een uitkijkpunt met bronzen maquette voor slechtzienden en blinden. Je kunt aan dit goede doel 50 cent doneren door bij de inschrijving het ‘vrijwillige bijdrage-vinkje’ aan te klikken. Met deze bijdrage kan Staatsbosbeheer een uitzichtpunt voor slechtzienden realiseren op het Kaapsduin, bij West. Met de geuren van het wad, de Noordzee en het bos, met de wind in je haar en met de geluiden van de natuur, het dorp, de havens en de veerboot op de achtergrond, kan je, ook als je blind of slechtziend bent, het eiland ‘zien’ en voelen middels een metersgrote 3D-plattegrond van het eiland. Laat jij anderen ook meegenieten? Alvast hartelijk dank namens Staatsbosbeheer!

Bij annulering van uw inschrijving vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Let op: er kunnen geen overboekingen plaatsvinden van de 5 of 10 km (afstand op zaterdag) naar de 21 of 42 (afstand op zondag) of andersom. Dit zijn twee verschillende evenementen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de voorwaarden genoemd op http://terschellingevenementen.nl/algemene-voorwaarden-set

© 2019 www.inschrijven.nl