Inschrijfformulier
51e Mastboscross 26 januari 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste bikkelcross, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen van het land. Met modder ‘all over the place’, winterse weersomstandigheden en één van de mooiste bossen van Nederland, brengt de Mastboscross een finishlijn die nog nooit zo fijn aanvoelde. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender!

WEDSTRIJD De wedstrijd voor atleten (jong en oud) is ingedeeld op leeftijdscategorieën. Vanaf de D-junioren maakt de wedstrijd deel uit van het Lotto Crosscircuit van de Atletiekunie. Voor regionale wedstrijdlopers: de Mastboscross maakt ook dit jaar deel uit van het Regio 13 Crosscircuit (Midden- Brabant).

PRESTATIECROSS: je bepaalt zelf hoe makkelijk of moeilijk jij je Prestatiecross maakt.

FAMILIECROSS & SCHOLIERENCROSS Jonge lopers kunnen samen met vrienden, vriendinnen, klasgenootjes en/of familie meelopen aan de leuke Familiecross. Je loopt één (ca. 500m), twee of drie rondes.

Deelnemen aan de Mastboscross kan tegen de tarieven zoals die te vinden zijn op de website. Inschrijven vanuit het buitenland kan door te mailen naar wedstrijdsecretariaat@mastboscross.nl. Uitgebreide informatie over inschrijven vind je op www.mastboscross.nl.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2019 Inschrijven.nl