Inschrijfformulier
Maashorst Trailrun 5 april 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Ontdek de natuur tijdens de Maashorst Trailrun op 5 april

Zondag 5 april 2020 staat de tweede editie van de Maashorst Trailrun op het programma, waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van De Maashorst te ontdekken. Dit sportieve evenement is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Na vorig jaar te zijn gestart vanuit Zeeland zoeken we nu een ander hoekje van De Maashorst op. De start- en finishlocatie van deze tweede editie is Charme Camping Hartje Groen in Schaijk.

Trail jij met ons mee? Schrijf je dan snel in! Vroege vogels die zich voor 22 maart inschrijven voor de Maashorst Trailrun, krijgen liefst  2,50 korting op het inschrijfgeld en zijn zeker van deelname.

Nieuw: voor alle deelnemers aan de trailrun hebben we dit jaar een speciale Maashorstmedaille ontwikkeld, gemaakt van materialen uit natuurgebied De Maashorst. Voor slechts  2,00 heb je dit collector's item al in bezit. Mis het niet!

Inschrijfkosten tot en met 22 maart:
5 km: 7,50
12 km: 12,50
22 km: 17,50
1 km kidstrail: 2,50
2 km kidstrail: 2,50

Schrijf je je in na 22 maart? Dan vervalt de korting en geldt: zolang de voorraad strekt. Inschrijven is mogelijk tot en met 29 maart 2020. Na-inschrijving is niet mogelijk.

De Maashorst Trailrun wordt georganiseerd door de stichting Maashorst Events in samenwerking met De Keien Atletiek.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl