Inschrijfformulier
ARNHEMS 100 MOOISTE - Arnhemse Stadsparken 19 april 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
ARNHEMS 100 MOOISTE - 19 april – Arnhemse StadsparkenLoop mee over de mooiste trails van Arnhem & sponsor het goede doel

Arnhem is het mooiste binnenste buitenland van Nederland. De overgang van het Veluwemassief naar het rivierengebied is ongekend prachtig met zijn majestueuze eiken-beukenbossen, uitgestrekte heidevelden, historische landgoederen, levendige stadsparken en het glooiende landschap met vergezichten tot in Duitsland. De hardloper die de hoogtemeters niet schuwt komt in Arnhem goed uit de voeten.

Deze voorjaars-run loopt door de stadsparken van Arnhem Noord. In tegenstelling tot de andere routes loopt dit parcours voornamelijk over verharde ondergrond; wandel- en fietspaden. We komen op voormalige landgoederen die vandaag de dag als stadspark in gebruik zijn. We lopen door de parken en landgoederen Sonsbeek, Braamberg, Klarenbeek, Hoogte 80, Angerenstein, Regina Pacis, Insula Dei, Bronbeek, Presikhaaf en enkele stadstuinen in het Spijkerkwartier. We eindigen bij de Louwersgracht en volgen vanaf daar de Jansbeek tot de monding in de Rijn.

Verzamelen vanaf 9.30 uur bij Sports & Health Rijnkade aan de Rijnkade 14 te Arnhem
start om 10.00 uur - verwachte terugkomst rond 12.30 uur
de route is 19 km lang met circa 130 hoogtemeters.
inschrijfgeld € 10,- - inschrijven via www.inschrijven.nl

Er is gelegenheid voor omkleden en douchen en tassen kunnen worden achtergelaten. Er zijn maximaal 25 deelnemers per keer. De helft van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel “Stichting Bio” (www.stichtingbio.nl) en deelnemers die de hele serie meelopen krijgen een mooie herinnering.

Arnhems 100 Mooiste bestaat uit vijf social trailruns die langs de mooiste 100 kilometers aan paadjes van Arnhem en omgeving lopen. De gemiddelde afstand per trailrun is 20 kilometer en er zitten aardig wat hoogtemeters in het parcours. De routes worden begeleid door Edwin Verdurmen (www.arnhem.run) die naast enthousiast hardloper ook kenner van het Arnhemse landschap en de geschiedenis is. De trailruns worden in groepsverband gelopen met een gemiddelde snelheid van 10 km/uur (tempo 6 min/km). Onderweg wordt af en toe gestopt om van het uitzicht te genieten en om informatie te krijgen over bijzondere locaties. Het is geen wedstrijd en er zijn geen verzorgingsposten. Drinken en zo nodig eten worden zelf door de deelnemers meegenomen.

Datums "Arnhems 100 Mooiste"
9-2-2020: Koningsheide
19-4-2020: Arnhemse Stadsparken
7-6-2020: Schaarsbergen
6-9-2020: Market Garden
1-11-2020: Groot Warnsborn

U kunt voorinschrijven tot en met 18 april 2020.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl