Inschrijfformulier
Mudrun Berltsum 26 april 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

Berltsum, Februari 2020


Welkom bij het inschrijfformulier voor de zesde editie van de Mudrun in en rond Berltsum. Net als vorig jaar, zal de Mudrun plaatsvinden op 26 april aanstaande.

ALGEMEEN
Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen en we hebben deze periode gebruikt om weer eens goed na te denken over de zesde editie van de Mudrun. We hebben nieuwe obstakels en nieuwe routes bedacht. De Junior Mudrun is dit jaar ook weer van de partij! Jeugd in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar mag meedoen aan de 6 km run onder begeleiding van iemand die minimaal 18 jaar oud is. Per 'begeleider' mogen er maximaal 2 Junior-runners van 12 t/m 15 jaar meelopen.
We hebben de enquκte-resultaten van afgelopen jaar meegenomen bij de organisatie van deze lustrum editie van Mudrun Berltsum.

KOSTEN
In verband met de verhoging van de kosten om het evenement te verzekeren ιn het feit dat alle obstakels gekeurd moeten worden, zijn wij genoodzaakt om het inschrijfgeld dit jaar iets te verhogen. De kosten zijn € 17,50 per deelnemer voor de 6 kilometer, € 20,- per deelnemer voor de 12 kilometer (16 jaar en ouder) en €12,50 per Junior, te voldoen bij inschrijving via iDeal. Voor dit bedrag krijg je:
— Een warming-up bij de start
— Een uitdagende route met meer dan 25 obstakels
— (Alcoholvrije) Verzorgingsposten onderweg
— Een sportshirt in de kleur van je start-groep
— Een consumptiemunt, te besteden op het feestterrein van de Koningsnacht
— Mogelijkheid tot een douche na afloop

INSCHRIJVEN
Voordat je verder gaat nog even het volgende:
— Lees de algemene voorwaarden even goed door voordat je akkoord gaat
— Als je begeleider van een junior bent, gaan we ervan uit dat je zorg draagt voor zijn/haar veiligheid en dus het parcours SAMEN aflegt ("Samen uit, samen thuis").
— Hou je bankpas (en eventuele reader van je bank) bij de hand voor de iDeal betaling
— Bedenk welke maat t-shirt je wilt; keuze uit S, M, L & XL (de shirts vallen normaal)
— Je krijgt de mogelijkheid om een TEAM-NAAM in te vullen. Als iedereen in je team dat doet, zorgen wij ervoor dat jullie in dezelfde startgroep komen – Wees zo origineel mogelijk! (er is geen prijs aan verbonden maar om te voorkomen dat er meerdere dezelfde teamnamen ontstaan)

HEEL VEEL PLEZIER!
De Mudrun Commissie


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl