Inschrijfformulier
Keppelrun 14 juni 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met zaterdag 13 juni 2020 tot 18.00 uur. Daarna alleen op de dag van de Keppelrun zelf, zondag 14 juni vanaf 9.00 uur in de Hessenhal, Monumentenweg 30 te Hoog-Keppel.

U kunt meerdere deelnemers achterelkaar inschrijven en dan in één keer via iDEAL betalen. Let op, u heeft daar 15 minuten de tijd voor, daarna verdwijnen de gegevens.

Voorwaarden
Bij inschrijven hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Waar we deze voor nodig hebben kunt u lezen in de privacyverklaring op www.keppelrun.nl.

Door deelname verklaart u: “Ik doe mee op eigen risico”. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen. De deelnemers zijn verplicht alle aanwijzingen van de organisatie en de politie op te volgen.
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt, restitutie van inschrijfgelden zal dan niet plaatsvinden.

U gaat akkoord met het gebruik van beeldmateriaal van u (in foto, film of video e.d.) voor promotionele doeleinden van de Keppelrun zonder daarvoor vergoeding te claimen.

Naast bovenstaande zijn ook de door de organisatie van de Keppelrun opgestelde algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan op www.keppelrun.nl.

Inschrijfgelden zijn inclusief 9% BTW.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl