Inschrijfformulier
Peelandmars 21 juni 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 20 juni 2020 18:00 uur.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Welkom bij de inschrijving van de Peelandmars.

De Peelandmars is een van de oudste wandelevenementen in Zeeland. Begin jaren 60 van de vorige eeuw werd deze uitdagende tocht rond het voormalige eiland Noord-Beveland(Peeland) al georganiseerd.

Rotaryclub Goes-De Bevelanden, met als thuisbasis Noord-Beveland, verzorgt nu de organisatie van de Peelandmars. Naast de lange Peelandmars van 55 kilometer(start 06.00 uur) is er het halfje Peeland van 31 km (start 08.00 uur), daarnaast zijn er routes van 7 en 15 kilometer (start 10:30) uitgezet over Noord-Bevelandse polderwegen, natuurpaden en de Oosterscheldedijk.

Met de opbrengst van de tocht en sponsoring steunt de Rotaryclub 2 regionale goede doelen. Dit jaar is gekozen de actie van een van onze deelnemers Mark Dingemanse voor onderzoek naar en strijd tegen parkinsonisme. 2e doel is een bijdrage leveren aan de nieuwe koelwagen van voedselbank de Bevelanden.

De Peelandmars start en finisht op het terrein van het festival EEF. Na afloop van de tocht heeft iedere deelnemer gratis toegang tot het festival. Indien gewenst kan ook zonder toegang tot het EEF festival worden ingeschreven.

Informatie over de wandeltocht vindt u op www.peelandmars.nl of op de facebookpagina. Informatie over Eindeloos Eiland Festival(EEF) vindt u op www.eeffestival.nl/


Wij verwelkomen u graag aan de start op zondag 21 juni 2020.


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl