Inschrijfformulier
Zeewolde Endurance 27 juni 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
De Zeewolde Endurance Triathlon maakt onderdeel uit van een Triathlon evenement met op vrijdag 26 juni de Triathlon for All, de Junior Challenge Zeewolde , de Rabobank Business Relay en de Rabobank Family&Friends 1/16 Triathlon. Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor een van de Triathlon onderdelen op zaterdag 27 juni.

Heb je een WEDSTRIJD licentie van Atletiekunie, KNZB en KNWU dan hoef je geen daglicentie te betalen voor de Sprint & OD. Deze regeling geldt niet voor de Midden afstand. Let op licentie wordt bij afhalen startnummer gecontroleerd.

Je bent pas verzekerd van een startplaats nadat het inschrijfgeld succesvol is ge´ncasseerd. Je startbewijs is persoonlijk en kan niet worden overgedragen.

Inschrijven kan tot en met 21 juni. Vroege inschrijvers ontvangen tot en met 12 april een Early Bird korting. Schrijf je na 31 mei in dan betaal je een toeslag, krijg je geen vermelding van je naam op het startnummer en is gebruik van huurchip verplicht. Na-inschrijven is niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie op http://www.zeewolde-endurance.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl