Inschrijfformulier
KiKa Memorial Run 30 augustus 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Kika Memorial Run
Team Jesper Runs The World loopt al jaren verschillende marathons in de wereld voor Kika. Hiermee halen wij geld op en proberen we een bijdrage te leveren in de strijd tegen kinderkanker.

Bij Jesper, het neefje van teamcaptain Jeroen, is in november 2005 leukemie ontdekt. Hiervoor is hij in behandeling gegaan en heeft hij een beenmergtransplantatie ondergaan. In september 2007 heeft de arts bij een controle ontdekt dat de leukemie voor de vierde keer terug was gekomen. Vanaf dat
moment hebben ze samen met Jesper een heleboel mooie herinneringen gemaakt in de tijd die hen nog gegund was.

30 augustus 2020 zou Jesper 16 jaar geworden zijn, en daarom willen wij met Team Jesper op deze bijzondere dag een Memorial Run for Kika organiseren. Om alle kinderen die te vroeg zijn overleden aan deze rotziekte te gedenken.

Kom ook in actie zodat leukemie en andere vormen van kanker zo snel mogelijk te genezen zijn.

Omdat een evenement organiseren t/m 1 september nog niet mogelijk is, zullen we de eerste memorial run dan ook virtueel plaats laten vinden. Loop dus een ronde van je gekozen afstand waar je maar wilt en laat ons via Facebook, Instagram of de mail zien dat je hebt gelopen voor Kika.

Uiteraard zullen wij jou dan belonen met een schitterende Team Jesper medaille.
Hopelijk krijgt je virtual running seizoen hiermee een passend eind en kunnen we na deze run gewoon weer aan echte evenementen deel nemen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl