Inschrijfformulier
ARNHEMS 100 MOOISTE - Market Garden 6 september 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
ARNHEMS 100 MOOISTE - 6 september – Market GardenLoop mee over de mooiste trails van Arnhem & sponsor het goede doel

Arnhem is het mooiste binnenste buitenland van Nederland. De overgang van het Veluwemassief naar het rivierengebied is ongekend prachtig met zijn majestueuze eiken-beukenbossen, uitgestrekte heidevelden, historische landgoederen, levendige stadsparken en het glooiende landschap met vergezichten tot in Duitsland. De hardloper die de hoogtemeters niet schuwt komt in Arnhem goed uit de voeten.

September is de maand waarin de Slag om Arnhem wordt herdacht. Deze route loopt daarom langs een aantal memorabele plekken die verband hebben met de militaire operatie Market Garden uit 1944. Landgoed Duno is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van deze route. Dit landgoed is gelegen op de stuwwal bij Kasteel Doorwerth en geeft uitzicht over het rivierengebied richting Nijmegen en verder. We gaan ook met het pontje de Nederrijn over en lopen een stuk ten zuiden van de rivier. Achtereenvolgens komen we in de gebieden Meinerswijk, Overbetuwe, stuwwal & Duno plateau, Hartenstein, War Cemetery Oosterbeek en Mariëndaal.

Verzamelen vanaf 9.30 uur bij Sports & Health Rijnkade aan de Rijnkade 14 te Arnhem
start om 10.00 uur - verwachte terugkomst rond 13.00 uur
de route is 22 km lang met circa 150 hoogtemeters.
inschrijfgeld € 10,- - inschrijven via www.inschrijven.nl

Er is gelegenheid voor omkleden en douchen en tassen kunnen worden achtergelaten. Er zijn maximaal 25 deelnemers per keer. De helft van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel “Stichting Bio” (www.stichtingbio.nl) en deelnemers die de hele serie meelopen krijgen een mooie herinnering.

Arnhems 100 Mooiste bestaat uit vijf social trailruns die langs de mooiste 100 kilometers aan paadjes van Arnhem en omgeving lopen. De gemiddelde afstand per trailrun is 20 kilometer en er zitten aardig wat hoogtemeters in het parcours. De routes worden begeleid door Edwin Verdurmen (www.arnhem.run) die naast enthousiast hardloper ook kenner van het Arnhemse landschap en de geschiedenis is. De trailruns worden in groepsverband gelopen met een gemiddelde snelheid van 10 km/uur (tempo 6 min/km). Onderweg wordt af en toe gestopt om van het uitzicht te genieten en om informatie te krijgen over bijzondere locaties. Het is geen wedstrijd en er zijn geen verzorgingsposten. Drinken en zo nodig eten worden zelf door de deelnemers meegenomen.

Datums "Arnhems 100 Mooiste"
9-2-2020: Koningsheide
19-4-2020: Arnhemse Stadsparken
7-6-2020: Schaarsbergen
6-9-2020: Market Garden
1-11-2020: Groot Warnsborn

U kunt voorinschrijven tot en met 5 september 2020.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl