Inschrijfformulier
Clinics Diepe Hel Holterbergloop
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
ASV Atletics (Nijverdal) en AV Holten starten met wekelijkse looptrainingen ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop op zondag 25 oktober. Middels gerichte looptrainingen word je goed voorbereid op de Diepe Hel Holterbergloop. Je kan je nu inschrijven voor de looptrainingen in Nijverdal (organisatie ASV Atletics) of Holten (organisatie AV Holten)
Zie hieronder de informatie voor de beide looptraningen.

Looptraningen bij ASV Atletics Nijverdal
9 trainingen op zaterdagochtend, start 09:00 uur, vanaf zaterdag 22 augustus + 1 extra training op woensdagavond, start 19:15 uur.
De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar zeker ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben.
De startlocatie van de looptrainingen in Nijverdal is iedere zaterdag bij de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 te Nijverdal. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld.
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is 45,-. Dit is exclusief het inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Looptraningen bij AV Holten te Holten
8 trainingen op de woensdagavond start 20:00 uur vanaf woensdag 2 september.
De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben.
De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten.
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is 45,-. Dit is exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

U kunt voorinschrijven tot en met 2 september 2020.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl