Inschrijfformulier
NN Zevenheuvelenloop 15 november 2020
123456
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom bij de inschrijving voor de NN Zevenheuvelenloop 2020.
De inschrijving loopt tot en met 31 oktober 2020, mits de limiet nog niet is bereikt.
Deelname kost €22,95. Hierbij is een eenmalige toeslag begrepen van €2,00. Dit vanwege de extra maatregelen, zoals extra vrijwilligers, meer hekwerk, meer verkeersmaatregelen etc. en de kosten die daarmee gepaard gaan.
Voor lopers die niet in Nederland wonen en/of geen Nederlandse bankrekening hebben, is er een speciaal inschrijfformulier. Klik hier om dat formulier te openen.

Speciale coronamaatregelen
Om de NN Zevenheuvelenloop dit jaar mogelijk te maken, hebben we een aantal corona maatregelen moeten treffen. Deze kun je lezen op onze website. Belangrijk om te weten, is dat er dit jaar meerdere startwaves zijn, dat er géén omkleedgelegenheid is, er geen drankposten onderweg zijn en dat je voor alles de maatregelen van het RIVM opvolgt.

Startwaves
De startprocedure vindt dit jaar plaats d.m.v. startwaves. Iedere drie kwartier is er een startwave met max. 1900 deelnemers. Je kunt bij je inschrijving aangeven in welke wave je wilt starten.

Als je jonger dan 18 jaar bent, besef dan dat je geen volwassen begeleider mee kunt nemen als publiek. Je mag wel samen met je (volwassen) begeleider meedoen.

Wat gebeurt er bij annulering?
Het kan zijn dat we door aangepaste maatregelen van de overheid genoodzaakt zijn de loop te annuleren. In dat geval gaan wij bekijken welke kosten er gemaakt zijn en krijg je van ons een deel van het inschrijfgeld terug. Wij zullen maximaal 50% van het inschrijfgeld in rekening brengen voor gemaakte kosten.
Onderdeel
Onderdeel *
Persoonlijke gegevens
Roepnaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum *
Geslacht *
 
Als je je wilt inschrijven als genderneutraal, kies dan eerst m of v en vink hier aan dat je graag als genderneutraal geregistreerd wil worden in de uitslag.
E-mail *
Telefoonnummer
Noodnummer *
Aantal keer deelgenomen
Op welke manier ben jij van plan op 15 november naar de NN Zevenheuvelenloop te komen? *
Anders
Er is dit jaar geen omkleedgelegenheid. Aan het begin van de startvakken kun je wel een klein tasje met spullen inleveren. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen gebruik maken van dit tassen afgifte punt, vragen we je hier aan te geven of je hiervan gebruik zult gaan maken.
Maak je gebruik van de mogelijkheid om je tasje weg te leggen? *
Atletiekunie-vereniging
E-mail controle *
© 2020 Inschrijven.nl