Inschrijfformulier
WijckloopTrail 31 januari 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 24 januari 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De Wijckloop laten voortbestaan. Dat was de opzet van InHolland studenten Sportkunde in samenwerking met de organisatie van avontuurlijke hardloopevenementen door de natuur, Cairn Trails & Adventures. En dit is gelukt, we zijn blij jou te kunnen verwelkomen aan de start van de 12e editie, zondag 31 januari 2021. Start- en Finish als vanouds vinden plaats nabij Heliomare - Wijk aan Zee.

De Wijckloop, ooit begonnen in 2010 als hardloopevenement heeft alle ingrediënten voor een fantastische Trailrun in Noord Holland op het terrein van PWN. Met respect voor de wedstrijdnaam is gekozen voor de WijckloopTrail.

Het parcours voldoet aan de vereisten door 99% onverhard terrein te kunnen bieden in afwisseling van strand, duinen, bos, paden en single-tracks. Garantie voor een unieke natuurbeleving tijdens jouw gekozen afstand.

Belangrijk gegeven is dat de WijckloopTrail evenals alle andere Cairn Trails uit één unieke ronde bestaat. Je loopt dus niet 2 of 3 keer dezelfde ronde!


Natuurlijk blijven we de berichtgeving en eventuele veranderingen m.b.t. het coronavirus volgen en zijn de op dat moment geldende richtlijnen bepalend voor de definitieve invulling. Mocht de situatie mbt coronavirus toch weer veranderen met eventuele afgelasting tot gevolg dan hanteren wij aangepaste algemene voorwaarden.:
Bij afgelasting vanwege COVID-19 pandemie krijgen alle deelnemers het betaalde inschrijfgeld minus € 5,00 bank- en administratiekosten retour


www.cairnadventures.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl