Inschrijfformulier
MTB Ameland 6-7 maart 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt inschrijven tot en met 24 februari 2021

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.De inschrijving t/m 24 februari is inclusief bootticket voor personen- en fiets vervoer. Deelnemers met een adres op Ameland krijgen 15,00 korting ( 7,50 voor kinderen t/m 11 jaar). De inschrijving vanaf 24 februari is exclusief bootticket. Het deelnamepakket wordt niet meer toegestuurd

Het is mogelijk om in te schrijven voor het programma op zaterdag (6/3) en zondag (7/3) of voor het programma alleen op zondag (7/3). Alleen inschrijven voor het programma op zaterdag is niet mogelijk via dit inschrijfformulier. Stuur een mail naar info@mtbameland.nl als je alleen op zaterdag wilt meedoen.

Kijk goed naar de verschillende onderdelen en lees de programmabeschrijving op de website.

Teaminschrijving: MTB Race Team (6/3) + Toertocht (7/3) / MTB Race Fun Team (6/3) + Toertocht (7/3)
Voor het onderdeel "Team" kan 1 persoon inschrijven en deze voegt ook de teamnaam en de namen van de overige teamleden toe. Er is standaard 1 bootticket gekoppeld aan deze inschrijving en ook 1 x deelname Ttoertocht op zondag.
De overige teamleden moeten via "Deelnemer toevoegen" nog oongemeld worden voor de toertocht op zondag. Zij verkrijgen hierdoor ook het bootticket voor personen- en MTB-vervoer. Kijk op COLLECTIEF AANMELDEN voor uitleg over 'Deelnemer toevoegen'.

Voor de combinatie van deelname Cross Duathlon op 6 maart met MTB Ameland (Toertocht op 7 maart) dien je in te schrijven via
CROSS DUATHLON AMELAND
Dit geldt ook voor Jeugd en junior deelnemers die deze combinatie willen regelen.

Kijk voor verblijf tijdens MTB Ameland op AANBIEDING KLEIN VAARWATER
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl