Inschrijfformulier
Veluwezoomtrail 3-4 juli 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de Veluwezoom Trail.

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend Trailrunning inspiratie op de Veluwe. Uitstekend gemarkeerde routes met energierijke voedingsposten tijdens de wedstrijd en aan de finish, uitdagende Trails, tijdsregistratie middels Ipico chips en uiteraard ontvangen alle deelnemers ook deze jubileum editie van de Veluwezoom Trail een waardevolle herinnering aan de 11e editie van deze hardloopbeleving door de natuur.

Door de pandemie maken we éénmalig gebruik van IDeal betaling welke door Inschrijven.nl wordt toegevoegd aan het inschrijfformulier. Dit om te kunnen garanderen, dat bij afgelasting door Covid-19 maatregelen, jullie het inschrijfgeld retour ontvangen minus 5 euro administratie en aanloopkosten.

Deelnemers aan de UTK en UTL competitie over twee dagen ontvangen hiervoor een extra wedstrijdherinnering en deelname aan de Pasta Buffet is inbegrepen.

Nieuw is de toevoeging van de CAIRN-WALK 33 km op zondag. Voor wandelaars en trailrunners die een ruimer gestelde tijdslimiet comfortabel vinden.

PROGRAMMA

Zaterdag: 11 km TRAIL | 18 km TRAIL | 25 km TRAIL
Zaterdag: ULTRA TRAIL KORT 62 km - dag 1 | ULTRA TRAIL LANG 96 km - dag 1

Zondag : 15 km TRAIL | 33 km TRAIL | 33 km CAIRN-WALK | 60 km ULTRATRAIL
Zondag : ULTRA TRAIL KORT 62 km - dag 2 | ULTRA TRAIL LANG 96 km - dag 2

INSCHRIJFGELDEN ZIJN NIET VERHOOGD EN GELIJK AAN 2019.

Op zaterdagavond organiseren we i.s.m. onze start- en finishlocatie POLYSPORT DIEREN een verrukkelijke Pasta Party, een gezellige avond samen met alle deelnemers. Reserveren is mogelijk in dit inschrijfformulier. (het betreft een uitgebreid buffet, ook Vega!)

We doen deelnemers op de langere afstanden een dringend verzoek het mobiele nummer te vermelden bij inschrijving. Tijdens de wedstrijd kan dit doeltreffend werken voor organisatie en EHBO.

Veluwezoom Trail is een evenement van Cairn Trails & Adventures

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring + Covid-19 protocol
© 2021 Inschrijven.nl