Inschrijfformulier
Triatlon Abbekerk (virtueel) 15 augustus-4 september 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Loop jij in de periode van 23 augustus tot en met 5 september virtueel ‘onze triatlon uit? Wij hopen sporters te motiveren om te blijven bewegen en samen sportieve doelen te stellen. Deelnemers kunnen solo of als team in estafette, een kwart of een achtste afstand uitlopen. Wie voor 15 augustus aanmeldt en uiterlijk 5 september zijn of haar (tussen)tijden, met een bewijs van deelname, doorstuurt aan ons, ontvangt een unieke herinnering en wordt opgenomen in een uitslag.

Voorwaarden
Inschrijving voor de virtuele triatlon is geopend vanaf 1 juni tot en met 15 augustus. Kosten voor deelname bedragen slechts € 5,-.

• Teamleden melden ieder apart aan en geven bij inschrijven de teamnaam door. In de uitslagen worden deelnemers samengevoegd als team.
• Na uitlopen, en uiterlijk 5 september, geven deelnemers per mail aan ons de volgende gegevens door:
- de (tussen)tijden; zwem, fiets en looptijd
- af te leggen afstanden voor de triatlon Abbekerk; Met de afstanden kunnen we bij benadering een vergelijkbare uitslagenlijst opmaken.
Achtste triatlon: 500 m zwemmen, 24 km fietsen en 5 km hardlopen
Kwart triatlon: 1 km zwemmen, 48 km fietsen en 10 km hardlopen

- en een bewijs van deelname; een bewijs van deelname is een leuke foto / foto‘s waarop je sportend aangeeft dat je de triatlon hebt uitgelopen. Wij gebruiken de foto als triatlon sfeerfoto op onze site.

Extra zwemuren
Op zondag 5 september hebben wij in samenspraak met De Spetter extra zwemuren gereserveerd voor triatleten. Deelnemers kunnen hierdoor samen met andere triatleten het zwemonderdeel doen. Deelnemers geven per mail aan bij de organisatie wanneer ze hiervan gebruik willen maken. Wij delen de series dan in mede op basis van de geldende coronaregels. Deelnemers hebben een geldig entree bewijs of betalen bij op 5 september bij de kassa van De Spetter. Het aantal zwemmers (per baan) is afhankelijk van de geldende coronaregels.

Deelname is eigenrisico…
Het mag duidelijk zijn dat deelname voor eigen risico is. Iedere sporter doet de triatlon in zijn eigen tijd en op zijn eigen parcours. Daarbij gelden dus ook de lokale verkeersmaatregelen, de geldende protocollen voor corona en eventuele reserveringen in zwembaden.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl