Inschrijfformulier
Stevens Stadscross
123456
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Welkom
Welkom bij de inschrijving voor de Stevens Stadscross 2021 op zaterdag 25 september om 20.30 uur.
Dit inschrijfformulier is voor individuele lopers, woonachtig in Nederland met een Nederlands bankrekeningnummer.
Voor lopers die niet in Nederland wonen en/of geen Nederlandse bankrekening hebben, is er een speciaal inschrijfformulier. Klik hier om dat formulier te openen.

De inschrijving loopt in eerste instantie tot en met 7 september 2021. Iedereen die zich dan heeft ingeschreven, krijgt het startnummer thuisgestuurd. Als de limiet van 2000 lopers dan nog niet bereikt is, kun je je nog tot en met 21 september inschrijven. Je moet het startnummer dan op de dag zelf komen ophalen.

Wat gebeurt er bij annulering?
Het kan zijn dat we door aangepaste maatregelen van de overheid genoodzaakt zijn de loop te annuleren. In dat geval gaan wij bekijken welke kosten er gemaakt zijn en krijg je van ons een deel van het inschrijfgeld terug. Wij zullen maximaal 50% van het inschrijfgeld in rekening brengen voor gemaakte kosten.

Uiteraard weten we nu nog niet of er van overheidswege nog maatregelen met betrekking tot corona verplicht gesteld zullen worden. Dat is afhankelijk van de situatie later dit jaar en de eisen die de overheid aan de organisatie en deelnemers stelt. Mocht dat het geval zijn, dan moeten wij daar uiteraard aan voldoen.

Wijziging
Ben je al ingeschreven en wil je iets wijzigen? Schrijf je dan niet opnieuw in, maar stuur een e-mail met vermelding van je referentiecode naar maarten.krol@stevensloop.nl.

Controle inschrijving
Mocht je niet meer weten of je je al hebt ingeschreven of mocht je je inschrijving willen nakijken, dan kun je hier in de online database zoeken. Bij controle zie je alleen de bij de eerste inschrijving opgegeven gegevens. De eventueel later via e-mail doorgegeven wijzigingen, zijn hierin niet verwerkt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens
Afstand *
Roepnaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum *
Geslacht *
   
E-mail *
Telefoonnummer
Aantal keer deelgenomen
Noodnummer *
Atletiekunie-vereniging
E-mail controle *
© 2021 Inschrijven.nl