Inschrijfformulier
Arkervaartloop 16 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Na een lange periode in de greep van COVID-19 te hebben gezeten, zijn we blij weer een Arkervaartloop te kunnen organiseren. Leuk dat je mee wilt helpen dit evenement ook dit jaar tot een groot succes te maken!

Je kunt voorinschrijven tot 15 oktober 2021 19:00 uur.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

COVID-19:

Hoewel de vooruitzichten op dit moment gunstig zijn, kan de situatie in oktober veranderd zijn. Uiteraard leven we maatregelen na die op dat moment gelden. Mocht het evenement onverhoopt afgelast moeten worden, dan blijft je inschrijving geldig voor een volgende loop van de AV Nijkerk. Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.

BELANGRIJK:

Door je in te schrijven voor dit loopevenement geef je automatisch toestemming voor het publiceren van je voornaam, achternaam, woonplaats en leeftijdscategorie op www.uitslagen.nl en www.hardloopuitslagen.nl. Overige opgegeven persoonsgegevens worden niet gepubliceerd. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden. Het opgegeven e-mailadres zal worden gebruikt om je op de hoogte te brengen van de evenementen die georganiseerd worden door de Atletiek Vereniging Nijkerk (maximaal vijf e-mails per jaar). Mocht je deze e-mails niet willen ontvangen, stuur dan een mail naar arkervaartloop@avnijkerk.nl om je af te melden hiervoor.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl