Inschrijfformulier
Marathon Amersfoort 17 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Hartelijk welkom op de inschrijfpagina van de Marathon Amersfoort editie 2021 en de Wandelmarathon Amersfoort

NB alleen voor inschrijven Nederlandse deelnemers! This way of registration can only be used by Dutch participants! All foreign participants use the blue 'Registration'-button on the website

1,1 km Mini Marathon-2.2 km MiniMarathon-gratis*
5 km Schoolchallenge-gratis**
5 km € 12,50
10 km € 17,50
21 km € 27,50
21 km wandelen € 12,50
42 km marathon € 40,00
42 km estafette € 75,00
G-run 1.1 of 2.2 km- gratis***
*) gratis voor scholieren basisonderwijs Amersfoort
**) gratis voor leerlingen scholen voortgezet onderwijs Amersfoort, Baarn, Soest en Nijkerk.
***) Voor mensen met een beperking (lichamelijk of verstandelijk) waar plezier en beleving voorop staat. Indien nodig kan er een (gratis) begeleider meelopen. Deze ontvangt geen startnummer. Loop je via Philadelphia, dan schrijf je je hier niet in, maar bij Philadelphia zelf.

Inschrijven is mogelijk t/m zondag 19 september 2021, 24:00 uur. Jouw startnummer wordt verzonden naar het adres (in Nederland) dat je hebt opgegeven. Je voornaam wordt op het startnummer geprint. Let er bij het inschrijven op dat je voornaam en achternaam bij naam invult. Als je alleen je voorletters en je achternaam invult dan komen alleen je voorletters op je startnummer.

Ben je woonachtig buiten Nederland maar maak je gebruik van dit Nederlandstalige inschrijfformulier? Dan wordt het startnummer niet toegezonden. Je kunt je startnummer dan ophalen op zaterdag 16 oktober 2021 bij Run2Day, Grote Haag 129 te Amersfoort (10.00-17.00 uur), of op zondag 17 oktober 2021 bij Zandfoort aan de Eem, Eemlaan 100 te Amersfoort (bij start/finish).

Als je je inschrijft als estafetteteam kun je bij de inschrijving direct de teamnaam invullen in het naamveld (voor- en achternaam). De startnummers voor het gehele team worden toegezonden aan het opgegeven adres.

Medaille met je finishtijd graveren Op het Eemplein kun je je finishtijd op je medaille laten graveren door Winterman Sport. Vooraf reserveren en betalen van je gravering is bij voorinschrijving alleen mogelijk voor de 5 km, 10 km, 21 km en 42 km. Op vertoon van je startnummer wordt de gravering voor je uitgevoerd. Deelnemers van de MiniMarathons en 42 km Estafette kunnen het graveren uitsluitend ter plekke (PIN mogelijk) afrekenen (à € 8,50 per medaille).

Het is mogelijk om meerdere deelnemers achter elkaar in te schrijven. Nadat alle deelnemers zijn ingevoerd kan je alles ineens betalen.

Help je mee met een kleine bijdrage (€ 2,50 of € 5,00) voor de Vrienden van Meander van Meander Medisch Centrum in Amersfoort? Vrienden van Meander doet er alles aan om het verblijf van patiënten met kanker en hun naasten in Meander zo aangenaam mogelijk te maken. Jouw donatie komt volledig ten goede aan projecten die betrekking hebben op deze groep patiënten. Vink het bedrag naar keuze aan op het inschrijfformulier.
Meer informatie vind je op www.marathonamersfoort.nl/goededoelen

Let op!
Bij 7.500 deelnemers sluit de inschrijving,

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Vermeld bij je inschrijving ook een mobiel telefoonnummer waarmee de organisatie in geval van een calamiteit contact kan opnemen!

Inschrijfgelden worden niet gerestitueerd
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl