Inschrijfformulier
Marathon Amersfoort 17 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Hartelijk welkom op de inschrijfpagina van de Marathon Amersfoort editie 2021 en de Wandelmarathon Amersfoort

NB alleen voor inschrijven Nederlandse deelnemers! This way of registration can only be used by Dutch participants! All foreign participants use the blue 'Registration'-button on the website

1,1 km Mini Marathon-2.2 km MiniMarathon-gratis*
5 km Schoolchallenge-gratis**
5 km € 14,00
10 km € 20,00
21 km € 30,00
21 km wandelen € 14,00
42 km marathon € 45,00
42 km estafette € 80,00
*) gratis voor scholieren basisonderwijs Amersfoort
**) gratis voor leerlingen scholen voortgezet onderwijs Amersfoort, Baarn, Soest en Nijkerk.

Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 25 september 2021, 24:00 uur. Jouw startnummer wordt verzonden naar het adres (in Nederland) dat je hebt opgegeven.

Ben je woonachtig buiten Nederland maar maak je gebruik van dit Nederlandstalige inschrijfformulier? Dan wordt het startnummer niet toegezonden. Je kunt je startnummer dan ophalen op zondag 17 oktober 2021 in de Nieuwe Stad, Oliemolenhof, Amersfoort (op 100 meter van start/finish).

Het is mogelijk om meerdere deelnemers achter elkaar in te schrijven. Nadat alle deelnemers zijn ingevoerd kun je alles ineens betalen.

Help je mee met een kleine bijdrage (€ 2,50 of € 5,00) voor de Vrienden van Meander van Meander Medisch Centrum in Amersfoort? Vrienden van Meander doet er alles aan om het verblijf van patiënten met kanker en hun naasten in Meander zo aangenaam mogelijk te maken. Jouw donatie komt volledig ten goede aan projecten die betrekking hebben op deze groep patiënten. Vink het bedrag naar keuze aan op het inschrijfformulier.
Meer informatie vind je op www.marathonamersfoort.nl/goededoelen

Let op!
Bij 5.500 deelnemers sluit de inschrijving,

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Vermeld bij je inschrijving ook een mobiel telefoonnummer waarmee de organisatie in geval van een calamiteit contact kan opnemen!

Inschrijfgelden worden uitsluitend gerestitueerd indien de marathon moet worden afgelast i.v.m. wijzigingen landelijk beleid t.a.v. corona.inperking.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl