Inschrijfformulier
LOOP Leeuwarden 31 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Nadat LOOP Leeuwarden vorig jaar niet door kon gaan vanwege de Coronapandemie, zetten we dit jaar vol enthousiasme in op een eenmalige najaarseditie op zondag 31 oktober 2021. Naast de reguliere hardloopafstanden voor jong en oud en de voorbereidende clinics voor de 5 en de 10 kilometer, hebben we dit jaar ook drie leuke wandeltochten uitgezet. Wil je je voor een van deze wandeltochten inschrijven, dan kan dat via inschrijfformulier wandelen.

Je kunt je inschrijven tot en met donderdag 28 oktober 2021. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 15 voor de 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon. Kinderen kunnen altijd gratis deelnemen aan de 1 kilometer of 2,5 kilometer Kidsrun. Indien een ouder/opvoeder/juf/meester enz. de jongste jeugd (4-8 jaar) wil begeleiden op de 1 km, dan kan dit ook gratis. Zij schrijven zich dan in als begeleider van de Kidsrun. Begeleiders ontvangen ook een startnummer.

Korting deelnemers editie 2020
Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan ontvang jij 50% korting voor de editie van 2021. Wij hebben jou per e-mail geïnformeerd met de persoonlijke kortingscode.

Clinics
Wil je goed voorbereid aan de start komen, dan kun je voor de 5 en 10 kilometer clinics volgen. De kosten hiervoor zijn € 50 p.p. Voor deze prijs kun je meedoen aan 9 bijeenkomsten. Daarnaast krijg je een startnummer en een loopshirt. Inschrijven voor clinics doe je via het inschrijfformulier clinics.

Startnummer
Als je je uiterlijk 19 september 2021 inschrijft, wordt het startnummer opgestuurd naar het adres dat je bij je inschrijving opgeeft. Mocht je een t-shirt hebben besteld, dan wordt deze ook naar dit adres verzonden. Schrijf je je na 19 september 2021 in, dan ontvang je uiterlijk 1 week voorafgaand aan LOOP Leeuwarden meer informatie over het afhalen van je startnummer.
Voor scholen/groepen/bedrijven geldt: Wil je alle startnummers op één adres ontvangen, vul dan steeds hetzelfde adres in bij alle inschrijvingen.

Voor buitenlandse deelname en groepsinschrijvingen stuur je vooraf een mail naar inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl. Je krijgt dan informatie toegezonden hoe je via de inschrijfmodule de inschrijving(en) kunt realiseren.

Annuleren
Mocht je onverhoopt je inschrijving willen annuleren of indien de organisatie door overmacht het evenement moet annuleren, dan ontvang je helaas geen geld terug. Als kleine en niet-commerciële stichting en door de financieel onzekere tijd kunnen wij ons geen financiële risico’s veroorloven en kunnen we het reeds betaalde inschrijfgeld niet terugstorten. We hopen op je begrip.

Vrijwillige bijdrage aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland
LOOP Leeuwarden ondersteunt tijdens deze editie het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt dit fonds de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen. Je kunt tijdens je inschrijving dit goede doel financieel ondersteunen met 3, 5 of 10 euro. Dit kun je op het inschrijfformulier aangeven en de verrekening vindt gelijk plaats met de betaling van het inschrijfgeld.

Covid maatregelen
Wij volgen nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus (COVID-19). Wij werken volgens de landelijke richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Atletiekunie. Om het evenement goed te laten verlopen gaan wij er vanuit dat jullie je ook aan deze richtlijnen zullen houden.

If you don’t have a Dutch bank account or if you are living outside The Netherlands, please contact our office at inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl. You will receive information to register at LOOP Leeuwarden.

Voor informatie kun je contact opnemen met het inschrijfbureau via de mail: inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl
Tot zondag 31 oktober!


Organisatie LOOP Leeuwarden
inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl